Fiscaal advies

B&M is ingeschreven in het register van Fiscaal Adviseurs. Wij beschikken dus over de benodigde certificering om u gedegen advies te kunnen geven. Het spreekt voor zich dat wij continu bezig zijn met de nieuwe regels en regelingen in de steeds veranderende belastingwetgeving. 
Voor B&M is het de kunst en uitdaging om de regelingen op de beste manier te combineren, zodat een belastingaangifte zo gunstig mogelijk uitpakt.

 

Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers én particulieren

Voor veel mensen – ondernemers en particulieren – is de aangifte voor de inkomstenbelasting een ingewikkelde klus. B&M kan voor u de aangifte invullen. U weet zo niet alleen zeker dat de formulieren juist zijn ingevuld, maar u weet ook zeker dat uw financiële situatie nauwkeurig is bekeken en dat gebruik is gemaakt van alle regelingen die volgens de belastingdienst op u van toepassing zijn.

Meer over inkomstenbelasting voor particulieren.

Aangifte loonheffingen, omzetbelasting en vennootschapsbelasting

Ook voor de aangifte van de loonheffingen, omzetbelasting en vennootschapsbelasting kan B&M u uitstekend adviseren. Wanneer u wilt dat u dit werk uit handen genomen wordt, zorgt B&M ervoor dat de aangiftes geregeld worden.